en onderstaande code vervolgens onmiddellijk na de openingstag
  • Je tuin,

    daar word je blij van!

Strakke tegels

Strak en modern

We noemen deze soort tegels strakke tegels omdat ze geen 'facet' (geslepen randje) hebben. Dat geeft deze tegels een zeer strakke en moderne uitstraling. Eenmaal gelegd, liggen ze heel strak tegen elkaar, waardoor je maar een kleine voeg ziet. Door de gladde bovenzijde van de tegels gaan ze lang mee en slijten nauwelijks.

Betontegels worden meestal gebruikt voor een terras, maar je kunt ze ook op de je oprit leggen. Houd dan wel rekening met de dikte van de tegel, die moet zo'n 6 cm dik zijn. Wil je de tegels binnen gebruiken? Dat kan! Denk aan een vloertje in de schuur of tuinhuis. Strakke tegels zijn functioneel, simpel met een stijlvol uiterlijk.

De meeste betontegels zijn geïmpregneerd of gecoat. Dat wil zeggen dat ze behandeld zijn met een speciaal middel, waardoor ze minder vocht en vuil opnemen en minder gevoelig zijn voor groene aanslag. Dat maakt de tegels zeer eenvoudig in onderhoud. Algen, onkruid en mossen hebben nauwelijks de kans om zich aan het oppervlakte te hechten. Gecoate tegels zijn uitermate geschikt als tegels voor een dakterras.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Bestrating