• Je tuin,

    daar word je blij van!

Zand en invoegzand

Zand en invoegzand

Ophoogzand wordt gebruikt voor ophogingen, aanvullingen en funderingen in de wegenbouw, de aanleg van bouwterreinen etc. Het is fijn zand dat goed verdichtbaar is. Hierdoor ontstaat een stabiele ondergrond om wegen aan te leggen of te bouwen.

Brekerzand wordt gebruikt als straatlaag waar de stenen en klinkers in gestraat worden en voor het invegen van bestratingen zoals klinkers. Brekerzand heeft een hoge haakweerstand wat ervoor zorgt dat bestrating goed blijven liggen nadat er ingeveegd is.

Zilverzand wordt net als brekerzand, gebruikt om straatwerk mee in te vegen. Zilverzand geeft geen krassen op je bestrating en wordt daarom veelal gebruikt voor tussen natuursteen, siertegels en strakke bestrating.


Varistone PZ
Varistone PZ is voegzand dat kan worden toegepast in voegen van 2 tot 40 mm. Dat levert een harde en toch elastische waterdoorlatende elastische voeg op waarin onkruid geen kans heeft. Het voegzand dient nauwkeurig te worden aangebracht volgens de meegeleverde gebruiksaanwijzing en zorgt jarenlang voor een onkruidvrije bestrating. Het is in enkele kleuren leverbaar.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grind en split